Pagina wordt geladen ...
bel ons Bel ons op 0528 223 366 mail onsOf mail naar info@garagejansen.nl
zoeken

Invalidenvervoer

Garage Jansen is gespecialiseerd in het aanpassen van bedrijfswagens naar invalidenvervoer.
Zo is het onder andere mogelijk dat er een laadklep of lift gemonteerd wordt aan de achterzijde van uw voertuig. Hierdoor krijgt een rolstoelgebruiker makkelijk toegang tot het voertuig en wordt zo tevens mobieler.


Voor het veilig vervoeren van minder validen kan er voor gezorgd worden dat er in het voertuig bevestigingsmateriaal wordt geïmplementeerd waarmee een rolstoel vastgezet kan worden.

APK en LPK voor invalidenvervoer

Net als personenauto’s en bedrijfswagens dient een voertuig welke aangepast is voor invalidenvervoer jaarlijks APK gekeurd te worden. Daarnaast dient het voertuig ook LPK gekeurd te worden.

Laadkleppen Periodieke Keuring voor invalidenvervoer

LPK, Laadkleppen Periodieke Keuring, houdt in dat het functioneren en de bevestiging van een dergelijke laadklep of lift gecontroleerd moet worden. Liften en laadkleppen zijn onderhevig aan slijtage én in het kader van de Arbowet is het vereist dat deze uitvoerig gecontroleerd dienen te worden. Indien de LPK keuring goed verlopen is krijgt uw voertuig een LPK Keurmerk.

Wilt u meer informatie over een APK-keuring of en LPK-keuring? Of wilt u uw voertuig laten aanpassen t.b.v. invalidenvervoer?
Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0528 223366

Garage Jansen Reparatie en onderhoud
dynamic tuning Chiptuning en ecotuning
carwash de wieken Uw auto of bus superschoon
rdw auto excellent garage jansen carwash de wieken dynamic tuning