Pagina wordt geladen ...
bel ons Bel ons op 0528 223 366 mail onsOf mail naar info@garagejansen.nl
zoeken

Garage Hoogeveen | Garage Jansen

Op zoek naar een betrouwbare garage in Hoogeveen? Garage Jansen is u van dienst op het gebied van schade, reparatie, APK, diagnose en bedrijfswagens.

Diensten

Onderstaand vindt u een overzicht van de diensten waarvoor u bij ons terecht kunt:

Bij Garage Jansen kunt u terecht voor reparatie aan uw auto. Denkt u hierbij aan: grote beurt (grote onderhoudsbeurt), kleine beurt (kleine onderhoudsbeurt), APK keuring, uitlezen van storingen (diagnosexpert), schadeherstel, bestellen van auto-onderdelen en airco service.

Voor schadeherstel aan de auto bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zo kunnen wij richtwerk uitvoeren, spuiten met water gedragen lakken, de auto uitdeuken en/of restylen (uitdeuken zonder spuiten)

Wij zijn gespecialiseerd in het het creeren van een juiste inrichting voor bedrijfswagens.

Door middel van specialistische apparatuur kunnen wij het systeem controleren op storingen en/of defecten, het aircosysteem afvullen en het systeem reinigen i.v.m. schadelijke bacteriën (stankoverlast)

Garage Jansen verzorgt uw volledige APK. Onze keurmeesters keuren de gehele auto. Wanneer de auto wordt goedgekeurd kunt u weer een jaar vooruit. Wordt de auto afgekeurd dan kunnen wij voor u herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Garage Jansen is deelnemer van DiagnoseXpert, een landelijk samenwerkingsverband, en hierdoor specialist op het gebied van aandrijf- en ondersteltechniek, elektronica, veiligheids- en comfortsystemen en carrosserie. Is uw auto defect en komt een andere garage er niet uit? Dan kunt u bij ons terecht

Autogarage in regio Hoogeveen

Garage Jansen is actief in de regio Hoogeveen: Pesse, Fluitenberg, Hollandscheveld, Noordscheschut, Elim, Nieuwlande, Nieuweroord, Nieuw Moscou, Tiendeveen, Pesse, Stuifzand

Vragen?

Hebt u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Garage Jansen Reparatie en onderhoud
dynamic tuning Chiptuning en ecotuning
carwash de wieken Uw auto of bus superschoon
rdw auto excellent garage jansen carwash de wieken dynamic tuning