Pagina wordt geladen ...
bel ons Bel ons op 0528 223 366 mail onsOf mail naar info@garagejansen.nl
zoeken

Over ons

Carwash de Wieken is in November 2013 geopend. Een echte Roll-over wasmachine van het type Istobal doet zijn werk grondig. We hebben programma's beschikbaar voor auto's en bussen. Voor auto's kun je gebruik maken van programma's 1 t/m 5

Bij programma 1 heb je de meest uitgebreide en beste oplossing voor het laten glanzen van jouw auto. Programma 5 is het snelste, kortste en kan goed genoeg zijn voor een snelle wasbeurt. Er tussen liggen nog enkele programma's die je kunt kiezen en die afhankelijk zijn van jouw wensen.

Voor bussen (tot 2,90m hoog en max. 9,00m lang) kiest je uit programma's 11 t/m 15.

Voor programma 11 krijgt je de beste en meest uitgebreide oplossing voor het laten glimmen van jouw bus voor langere tijd. Programma 14 is het kortste en snelste en is goed genoeg voor een snelle wasbeurt. Programma 15 is een speciaal programma voor auto's en of bussen met imperiaal.

Waar staan wij voor?

De klantvriendelijke medewerkers van Carwash de Wieken in Hoogeveen leggen autobezitters graag in de watten. Jouw kostbare bezit zal, mits je hem goed onderhoudt, zijn waarde blijven behouden. Bij goed onderhoud hoort uiteraard de verzorging van jouw auto of bus.

Carwash de Wieken wil die verzorging graag van je overnemen. Dit kan door gebruik te maken van onze volautomatische roll-over carwash, waardoor je het hele jaar door beschermd bent tegen alle weersinvloeden. Na een wasbeurt moet jouw auto glanzend schoon zijn. Ook de velgen, een belangrijk onderdeel, verdienen een beschermlaag.

Vuil krijgt zo veel minder kans zich te hechten op lak en licht metalen velgen waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Dat kan alleen bereikt worden door grondig voor te wassen en door de hoogwaardige wasprodukten die we gebruiken.

Garage Jansen Reparatie en onderhoud
dynamic tuning Chiptuning en ecotuning
carwash de wieken Uw auto of bus superschoon
rdw auto excellent garage jansen carwash de wieken dynamic tuning